From the blog

Вече сме и във Фейсбук

Няма как, трябва да се съобразяваме с модерното и съвременните тенденции. А те казват, че ако искаме да достигнем до повече Интернет потребители то трябва да присъстваме и в най-голямата социална мрежа към момента. Фейсбук се наложи като фактор (с голямо „Ф“) в глобалната мрежа и вече почти няма онлайн действие, което да не е свързано до някаква степен до Facebook.
И така, ето ни и нас, вече част от глобалната „зараза“. Фейсбук страницата ни, която може да намерите на адрес www.facebook.com/risk91 е вече създадена и бавно и методично се пълни с полезна и интересна информация, която е свързана с дейността на фирмата ни: Производство на пластмасови изделия и инструментална екипировка.
Участието ви в нея ще ви донесе любопитни случки от ежедневието ни, които естествено са подплатени със снимков и видео материали. В течение на времето смятаме да продължим традицията да ви поднасяме полезна информация от бранша и там. Освободени от сериозната иначе тематика на фирмения ни сайт същата ще бъде поднесена по по – лесен за усвояване начин.
Ако все пак не желаете да станете участник, то може да следите последната ни активност там в долния десен ъгъл на сайта ни.

 

Поздрави,
Наско Николов
Риск 91 ООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.