Политика за връщане на продукти

I. При общите условия, посочени по-долу, Риск 91 ООД позволява клиенти да връщат нов и неизползван продукт, закупен от нас без да е необходимо да посочват причина. Това се отнася до артикул “пластмасови мини ски” (накратко: “Продукт’).

1. Клиентa може да върне продукта до 14 календарни дни след датата на покупката.
2.Продуктът, предмет на връщане, следва да се достави до адреса на фирмата физически или чрез посредничеството на куриерски услуги. 
3. Клиентът заплаща непосредствените разходи за връщане на продукта, включително доставката му до физическия адрес на фирмата ни.
4. При възникване на рекламация Клиента следва да се свърже с Риск 91 ООД по удобен за него начин за предявяване на исканията си. Рекламация, подмяна или връщане на Продукт се коментира двустранно.
5. Делима част от Продукта може да бъде заменена в рамките на 30 календарни дни от датата на покупка. След приемане на рекламацията от страна на фирма Риск 91 ООД часта се подменя по договроен двустранно начин. Разходите по транспорта се поемат от Клиента.
6. Подмяна на модели на Продукта се извършва безплатно в рамките на 14 дневен срок. Важи условоето за липса на следи от употреба на Продукта.
7. За всякакви въпроси и предположения свързани с качеството на Продукта може да се свържете по удобен за Вас метод с нас.

 

 

Нуждаете се от помощ?

Моля не се притеснявайте да се свържете с нас