From the blog

Защо нас?

Нека се опитаме накратко да ви убедим защо трябва да изберете нас като партньор в производството на пластмасови изделия и стандартна и нестандартна инструментална екипировка.Нека най-напред се абстрахираме от името. Риск 91 ООД е наследено наименование от вече закрита фирма. Назад във времето отварянето на нова фирма изискваше много време, нерви и финансови средства. Ето защо се озовахме един ден зад името Риск 91 ООД. И не съжаляваме, все пак всяко начинание е свързано с известна (понякога неизвестна) доза риск. Нека риска в отношенията ни с клиентите, настоящи и бъдещи се сведе до наименованието ни.

След като вече се запознахме, нека ви запознаем и с нашият „дом“. Фирмата ни се намира на логистически най-подходящото място в България. 25 километра е отстоянието ни от географският център на България. Това ни прави достъпни за клиенти от цялата страна, които могат да ни посетят и да се върнат в рамките на един ден без да е необходимо да преспиват по хотели и мотели. Към производствената ни сграда има лесен достъп за всякакъв габарит автомобили, включително и ТИР-ове. Имота ни се намира на броени метри от бъдещият тунел под Шипка. Същият се разпростира на 3 000 м2 терен с над 600 м2 застроена площ (производствени помещения, складови помещения и помощни постройки).

Освен лесният достъп, фирмата ни притежава и други екстри, които ни помагат в производственият процес. За нуждите на шприцовия участък ние разполагаме с 4 независими източника на вода, необходима за охлаждане на машините и инструментите. Три от източниците ни са напълно автономни и не изискват използването на електрически помпи или допълнителни инсталации за понижаване на температурата на водата. И четирите източника са лесно достъпни и всеки един от тях може да започне своята работа в рамките на един работен ден. Това естествено ни дава свободата да работим спокойно при всякакви температурни показатели на околната среда. От друга страна безплатните източници не влизат в ценообразуването на пластмасовото изделие произведено при нас.
Нямаме проблеми и с електричеството, тъй като трафопоста, от който сме захранени се намира буквално в двора ни. Техническите му показатели са напълно достатъчни за захранването на поне 5 подобни на нашата фирма (сега сме закачени едва две). Прекъсването в електрозахранването става в много редки случаи, а прекъсване заради метеорологични условия сме имали за по-малко от 24 часа след урагана в Габрово (14.03.2014) за над 10 годишното ни обитаване на тази сграда.

Нашият екип е изграден от достатъчно възрастни хора, които не идват с махмурлук на работа или емоционално разбити от поредната любовна авантюра и в същото време не толкова възрастни, че да им е необходимо помещение за следобедна дрямка. Самоконтрола на персонала и тяхната нагласа за работа в екип са на такова ниво, че не са ни необходими видеонаблюдение и магнитни карти за достъп. Всеки един от нас е с достатъчно количество опит за да вземе правилното решение в правилният момент. Работата в извънработно време при необходимост се приема радушно и с разбиране. Накратко: изградили сме колектив, който функционира като семейство за доброто на клиента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.