РИСК 91 ООД

Производство на пластмасови изделия и инструментална екипировка

Фирма РИСК-91 ООД е българска частна фирма съществуваща повече от 10 години. Производствената й програма се състои от две основни направления.

I. Проектиране, разработка и изработка на инструментална екипировка – шприцформи ( матрици ), форми за леене под налягане, щанци, щанцоогъващи и други нестандартни инструменти по заявка на клиента За тази си дейност фирмата е оборудвана със съответния машинен парк – стругове, фрези, CNC фрези, шлайфове, електроерозийна машина и други такива, необходими за изработката на инструментална екипировка по съвременни способи и стандарти

II. Изработване на пластмасови изделия – в по-голямата си част за технически изделия
Използват се изключително материали с нужния сертификат – ABS, PS, PA, PP За тази дейност фирмата разполага с машинен парк от шприц автомати ENGEL, KLОKNER, BATTENFELD.
Фирмата изработва над 150 вида детайли за над 25 клиента както от страната ни, така и от чужбина.

Фирма РИСК-91 ООД е разположена на своя собствена територия от 3000 квадратни метра и собствена производствена сграда. Стремежът на фирменото ръководство е непрекъснато да обновява и разширява машинния парк, както в първото, така и във второто направление за да отговаря адекватно на новите съвременни изисквания и предизвикателства на нашето време.

Партньорът Ви в света на пластмасите!

Дългите години опит в сферата на пластмасите и тяхната обработка, както и съпътстващите ги металообработващи процеси ни дава увереността да застанем зад Вас и Вашето развитие.

Ние предлагаме

Доверете сe на опита ни!

Гъвкавост

Рационален подход към предадените към нас проекти.

Удобство

Намираме се в Центъра на България, което ни прави леснодостъпни

Доверие

Ние пазим интересите на клиентите си.

Ориентирани към клиента

Нашата цел е изискванията на клиента да бъдат покрити.

Развитие

Стремеж към осъвременяване на материалната база и оптимизиране на работния процес.

Попитайте ни!

0896 70 50 57

office@risk91.com