Не. Фирмата ни не се занимава с рециклиране на пластмаси.
Информацията в сайта ни е с информативен характер и ние не предлагаме такъв вид услуги.

Да, възможно е. При нужда от малка серия детайли е нерентабилно да се използва инструментална екипировка (шприцформа). Изработката на детайлите е възможна чрез чисто механични дейности като стругуване, фрезоване и други.
Недостатъци: бавна изработка, висока себестойност на детайла, ограничен избор от материали и др.

Да. На територията на Риск-91 ООД е възможно да се организира монтажен отдел с квалифициран персонал за сглобяване на Вашите детайли или възли.

За съжаление не предлагаме такъв вид услуга, но можем да Ви препоръчаме колеги, които се занимават с подобен вид дейност.

За да бъде произведен един детайл от пластмаса за него е необходимо да се изработи инструментална екипировка – шприцформа (шприцформи).
Подробна информация може да прочетете в секцията ни полезна информация за пластмасите

За по-големите градове в България можем да осигурим безплатен транспорт. За всички останали е въпрос на договаряне.

Колкото повече информация получим за детайла за който ще се изготвя оферта, толкова по-прецизна ще е тя.
Основните неща, които са ни необходими са:
– основните размери на детайла
– вид на материала
– специфични изисквания на клиента, ако има такива.
Детайлен чертеж или самия детайл са ни напълно достатъчни като начало.Мострата Ви ще бъде запазена и върната ако желаете.

Шприцформи произведени от нас и използвани за производство на пластмасови изделия в нашата фирма са с ДОЖИВОТНА гаранция. За всички останали е въпрос на договаряне с клиента.

Да. Шприцформата Ви (матрицата) ще бъде на съхранение при нас. Ние ще й направим профилактика за наша сметка. Пластмасовите детайли ще бъдат произвеждани по предварително съгласуван график или при изрична поръчка от Ваша страна. В повечето случаи се стремим да поддържаме определено количество на склад. Повече информация може да откриете на трансфер на шприцформи

Наясно сме, че във всяко едно начинание има известна доза риск. Затова решихме нашия да го сведем до името на фирмата.

Ако не откривате отговор на въпроса или въпросите си, моля не се притеснявайте да се свържете с нас по удобен за вас начин. С удоволствие ще отговорим на тях.

Yes. We speak English, German and Russian

При възникването на каквито и да било допълнителни въпроси свързани с нашата фирма или с производството на пластмасови изделия и инструментална екипировка, моля не се притеснявайте да ни ги зададете.

За връзка с нас може да изберете удобния за Вас начин от страницата ни “За контакти