През годините установихме дълготрайни връзки с клиенти от цяла България , които поддържаме с високо качество на продукцията, бърза реакция при поръчка от страна на Клиента и лесна комуникация. Списък на част от фирмите, които ни се довериха може да откриете по-долу в публикацията.

 

 

АЕЦ Козлодуй” ЕАД е единствената атомна централа в България и е най-големият производител на електрическа енергия в страната, като обезпечава повече от една трета от националното годишно електропроизводство. Това определя особено важното значение на предприятието като фактор за икономическа стабилност в регионален и в национален план. АЕЦ “Козлодуй” произвежда най-евтината енергия в страната, с което осигурява поддържане на приемлива цена на електроенергията за крайните потребители в България.

Водещ доставчик на кранове и услуги за крановата индустрия в България и региона. Предлагаме на нашите клиенти пълен пакет оборудване и поддръжка за цялата подемна индустрия. Предлагаме висококачествени продукти и услуги в съответствие с международните стандарти.

 

УниПОС™ – е динамично развиваща се българска частна компания, четири пъти носител на “Златен медал“ от Пловдивския международен технически панаир. Производството на фирмата е базирано на прецизно структурирана номенклатура от изделия за изграждане на пожароизвестителни системи, които напълно удовлетворяват високите нормативни изисквания в България и Европа.

Рекламна агенция Аура

Рекламна агенция АУРА ЕООД е създадена през 1994 г. В своята дълга фирмена история, основният ни стремеж е създаването на продукти, които в максимална степен да удовлетворяват изискванията на клиентите. Изработваме табели от специално разработени за лазерна обработка ефектни материали. Гравираме върху сувенири, кожа, хартия, стъкло и много др. материали. Ние сме единственият производител в България на дръжки за обикновени печати.

ЗИКО - аромат на нежност!

Фирма ЗИКО е български производител на ароматизатори за помещения и автомобили. Основана е през 1995 година, в момента се е утвърдила като един от водещите производители в страната

Палмо – гр. Плевен

Палмо АД - Системи за сигурност

ПАЛМО АД е изцяло частна фирма, основана през 1990 г. в Плевен, с сновен предмет на дейност разработка и производство на пожароизвестителна и газосигнализационна техника. След създаването си фирмата постоянно разширява дейността си в развойната, производствената, инженеринговата и дистрибуторската области.

Сектрон ООД

Сектрон ООД е основана през 1990 г. като първата частна компания в сферата на системите за сигурност и комуникации в България, която през годините доказа репутацията си на иновативен технологичен и пазарен лидер. Компанията извършва дистрибуция и цялостен инженеринг на системи за сигурност, в това число: алармени системи, видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъп и хотелска сигурност, системи за детекция на вода и газ, системи за периметрова охрана, комуникационни системи, интегрирани системи за сигурност, системи за централизирана охрана и предаване на данни, системи против кражби в търговски обекти, специализирани системи за банкова сигурност и оповестяване, структурно кабелни системи и други.

Елмот АД

Фирма ЕЛМОТ АД е създадена през 1967г., с производствени мощности, базирани в гр. Велико Търново – старата столица на България. За кратко време достига годишно производство 140 000 двигателя с конусен ротор и вградена спирачка.

От самото начало фирмата се занимава с различни дейности свързани с развитието и създаването на нови продукти – маркетинг, гаранционно и следгаранционно техническо обслужване на двигатели, телфери, мотор-редуктори, кранове и др. компоненти, произведени във фирмата.

 AMK Задвижваща и управляваща техника

АМК е водещ международен производител на електронни задвижвания и управляващи системи.

Комелект - Създай бродирано изкуство

Най-новите технологии в областта на бродерията, продукти и услуги задоволяващи вашите потребности не само днес , но и за в бъдеще. Основен продукт на нашата дейност са автоматични многоиглени бродиращи машини модерни, високопроизводителни, надеждни, лесни за обслужване и на достъпни цени.

ВР комерс ООД - Технически средства за автоматизация

ВР Комерс ООД повече от 12 години произвежда различни КИП и А устройства, поддържа широка гама технически средства за автоматизация.

Производство, търговия, отдаване под наем, монтаж и демонтаж на рамкови обезопасени фасадни скелета, подкофражни (подпорни) скелета, подвижни скелета (тип кула)

ATOMS - Joystick & Master controller for railway and military markets

ATOMS can propose you three complete ranges of products: Joysticks controllers, Master-Controllers, Optical Encoders. In addition, ATOMS can also provide you with a complete range of sales and technical services, from ergonomics to safety integrity documentation. We can also support you anywhere you need, whether directly or using our international network.

Смарт Колтек

Смарт Колтек ООД е българо-швейцарско дружество с предмет на дейност “Търговия с пластмасови, полиуретанови и каучукови дискове за ъглошлайфове, ексцентършлайфмашини и бормашини, полиращи дискове от разнообразни по плътност порести материали и полиращи бонета от натурална вълна.

Електомеханика

Elektromechanika is founded in 1990 in the city of Gabrovo situated in the central part of Bulgaria. The field of mechanical construction has been a tradition here for a very long time. A Technical High school as well as a Technical University are located within the city and they provide not only Gabrovo, but also the entire region with highly qualified workers and specialists.

GWG

Повече от 60 години ние  произвеждаме инструменти с гарантирано качество: за обработка на отвори и фаски, за нарязване на вътрешни и външни резби, за фрезоване и зъбообработване, както и специални инструменти.

Д.Н.Стил ООД

„Д.Н.Стил” ООД е основана през 1992г. в гр. София Фирмата води началото си с разработване, проектиране и внедряване на алуминиеви и PVC профили, елементи, аксесоари и обков за търговско обзавеждане и изложбени конструкции. От 2002г. сме дистрибутори на  „ЕТЕМ” АД , който е основен производител на алуминиеви профили, алуминиеви архитектурни системи „ЕТЕМ”, индустриални профили, аксесоари и обков в България.

EnerSys

Wherever in Europe there is a need for motive power batteries or chargers, EnerSys is here to provide the perfect solution. The The ENERGIA®-branded battery ranges deliver sustained, trouble free and economical performance under the most demanding operational conditions.

Мауер Локинг Системс

МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС ООД е водеща компания на пазара на заключващи системи в България. Тя е основана в гр.Варна през 1990 г. под името „Декаба“ . Основната и дейност е разработка, производство и търговия  на  продукти с повишена степен на сигурност, базирана на опита на водещи европейски компании. Днес МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС  е международен българо-немско-холандски консорциум с производство изцяло базирано във Варна, България и собствена структура за сглобяване и продажба на секретни ключалки в Амерсфоорт, Холандия.

Енел Строй ООД

Фирмата е основана през 2011 година. Въпреки че е млада на пазара, набира своя опит с търпение и постоянство. Екипа от професионалисти работещи във фирмата е гаранция за бъдещи успехи. Работим с най- новите технологии в областта на проектирането и строителството, като гарантираме за качествено изпълнение на възложените обекти съобразявайки се изискванията на Възложителя.

Технома – гр. Нови Пазар

Топком плюс – гр. Бургас

Радо – гр. Плевен

САМА – гр. Лясковец

Новопластик – гр. Бургас