Клиенти

През годините установихме дълготрайни връзки с клиенти от цяла България , които поддържаме с високо качество на продукцията, бърза реакция при поръчка от страна на Клиента и лесна комуникация. Списък на част от фирмите, които ни се довериха може да откриете по-долу в публикацията.

 

Подемкран – гр.Габрово

 

Водещ доставчик на кранове и услуги за крановата индустрия в България и региона. Предлагаме на нашите клиенти пълен пакет оборудване и поддръжка за цялата подемна индустрия. Предлагаме висококачествени продукти и услуги в съответствие с международните стандарти.

 

АЕЦ Козлодуй – гр.Козлодуй

 

АЕЦ Козлодуй” ЕАД е единствената атомна централа в България и е най-големият производител на електрическа енергия в страната, като обезпечава повече от една трета от националното годишно електропроизводство. Това определя особено важното значение на предприятието като фактор за икономическа стабилност в регионален и в национален план. АЕЦ “Козлодуй” произвежда най-евтината енергия в страната, с което осигурява поддържане на приемлива цена на електроенергията за крайните потребители в България.

 

УниПОС™ – гр.Плевен

 

УниПОС™ – е динамично развиваща се българска частна компания, четири пъти носител на “Златен медал“ от Пловдивския международен технически панаир. Производството на фирмата е базирано на прецизно структурирана номенклатура от изделия за изграждане на пожароизвестителни системи, които напълно удовлетворяват високите нормативни изисквания в България и Европа.

 

АУРА ЕООДРекламна агенция Аура

Рекламна агенция АУРА ЕООД е създадена през 1994 г. В своята дълга фирмена история, основният ни стремеж е създаването на продукти, които в максимална степен да удоволетворяват изискванията на клиентите. Изработваме табели от специално разработени за лазерна обработка ефектни материали. Гравираме върху сувенири, кожа, хартия, стъкло и много др. материали. Ние сме единственият производител в България на дръжки за обикновени печати.

 

Палмо – гр.ПлевенПалмо АД - Системи за сигурност

ПАЛМО АД е изцяло частна фирма, основана през 1990 г. в Плевен, с сновен предмет на дейност разработка и производство на пожароизвестителна и газосигнализационна техника. След създаването си фирмата постоянно разширява дейността си в развойната, производствената, инженеринговата и дистрибуторската области.

 

ЗИКО – гр.БургасЗИКО - аромат на нежност!

Фирма ЗИКО е български производител на ароматизатори за помещения и автомобили. Основана е през 1995 година, в момента се е утвърдила като един от водещите производители в страната

 

 

 

Сектрон ООДСектрон ООД

Сектрон ООД е основана през 1990 г. като първата частна компания в сферата на системите за сигурност и комуникации в България, която през годините доказа репутацията си на иновативен технологичен и пазарен лидер. Компанията извършва дистрибуция и цялостен инженеринг на системи за сигурност, в това число: алармени системи, видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъп и хотелска сигурност, системи за детекция на вода и газ, системи за периметрова охрана, комуникационни системи, интегрирани системи за сигурност, системи за централизирана охрана и предаване на данни, системи против кражби в търговски обекти, специализирани системи за банкова сигурност и оповестяване, структурно кабелни системи и други.

 

Елмот – гр.Велико ТърновоЕлмот АД

Фирма ЕЛМОТ АД е създадена през 1967г., с производствени мощности, базирани в гр. Велико Търново – старата столица на България. За кратко време достига годишно производство 140 000 двигателя с конусен ротор и вградена спирачка.

От самото начало фирмата се занимава с различни дейности свързани с развитието и създаването на нови продукти – маркетинг, гаранционно и следгаранционно техническо обслужване на двигатели, телфери, мотор-редуктори, кранове и др. компоненти, произведени във фирмата.

 

AMK – гр.Габрово AMK Задвижваща и управляваща техника

АМК е водещ международен производител на електронни задвижвания и управляващи системи.

 

Комелект – гр.ГабровоКомелект - Създай бродирано изкуство

Най-новите технологии в областта на бродерията, продукти и услуги задоволяващи вашите потребности не само днес , но и за в бъдеще. Основен продукт на нашата дейност са автоматични многоиглени бродиращи машини модерни, високопроизводителни, надеждни, лесни за обслужване и на достъпни цени.

 

ВР Комерс – гр.ГабровоВР комерс ООД - Технически средства за автоматизация

ВР комерс ООД повече от 12 години произвежда различни КИП и А устройства, поддържа широка гама технически средства за автоматизация.

 

Дани Импорт- гр.Габрово

Производство,търговия,отдаване под наем,монтаж и демонтаж на рамкови обезопасени фасадни скелета,подкофражни (подпорни) скелета,подвижни скелета (тип кула)

[hr]

ATOMS – MonacoATOMS - Joystick & Master controller for railway and military markets

ATOMS can propose you three complete ranges of products: Joysticks controllers, Master-Controllers, Optical Encoders. In addition, ATOMS can also provide you with a complete range of sales and technical services, from ergonomics to safety integrity documentation. We can also support you anywhere you need, whether directly or using our international network.

 

Koltec – гр.ГабровоСмарт Колтек

Смарт Колтек ООД е българо-швейцарско дружество с предмет на дейност “Търговия с пластмасови, полиуретанови и каучукови дискове за ъглошлайфове, ексцентършлайфмашини и бормашини, полиращи дискове от разнообразни по плътност порести материали и полиращи бонета от натурална вълна.

 

Електромеханика – ГабровоЕлектомеханика

Elektromechanika is founded in 1990 in the city of Gabrovo situated in the central part of Bulgaria. The field of mechanical construction has been a tradition here for a very long time. A Technical High school as well as a Technical University are located within the city and they provide not only Gabrovo, but also the entire region with highly qualified workers and specialists.

 

РИГ – гр.ГабровоGWG

Повече от 60 години ние  произвеждаме инструменти с гарантирано качество: за обработка на отвори и фаски, за нарязване на вътрешни и външни резби, за фрезоване и зъбообработване, както и специални инструменти.

 

Д.Н.Стил – гр.СофияД.Н.Стил ООД

„Д.Н.Стил” ООД е основана през 1992г. в гр.София Фирмата води началото си с разработване,проектиране и внедряване на алуминиеви и PVC профили, елементи, аксесоари и обков за търговско обзавеждане и изложбени конструкции. От 2002г. сме дистрибутори на  „ЕТЕМ” АД , който е основен производител на алуминиеви профили, алуминиеви архитектурни системи „ЕТЕМ”, индустриални профили, аксесори и обков в България.

 

Енерсис – гр.ТърговищеEnerSys

Wherever in Europe there is a need for motive power batteries or chargers, EnerSys is here to provide the perfect solution. The The ENERGIA®-branded battery ranges deliver sustained, trouble free and economical performance under the most demanding operational conditions.

 

Мауер Локинг Системс ООДМауер Локинг Системс

МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС ООД е водеща компания на пазара на заключващи системи в България. Тя е основана в гр.Варна през 1990 г. под името „Декаба“ . Основната и дейност е разработка, производство и търговия  на  продукти с повишена степен на сигурност, базирана на опита на водещи европейски компании. Днес МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС  е международен българо-немско-холандски консорциум с производство изцяло базирано във Варна, България и собствена структура за сглобяване и продажба на секретни ключалки в Амерсфоорт, Холандия.

 

Енел Строй ООДЕнел Строй ООД

Фирмата е основана през 2011 година. Въпреки че е млада на пазара, набира своя опит с търпение и постоянство. Екипа от професионалисти работещи във фирмата е гаранция за бъдещи успехи. Работим с най- новите технологии в областа на проектирането и строителството, като гарантираме за качествено изпълнение на възложените обекти съобразявайки се изискванията на Възложителя.

Технома – гр.Нови Пазар

Топком плюс – гр.Бургас

Радо – гр.Плевен

САМА – гр.Лясковец

Новопластик – гр.Бургас

….